Game of Life Core Starting Position Corrupted? [Solved]

Lodovik
Posts: 6
Joined: Mon May 25, 2020 5:02 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Game of Life Core Starting Position Corrupted? [Solved]

Unread post by Lodovik »

It may not be the most important core out there but I noticed that the starting map for this core is now corrupted. I re-downloaded it but the problem persists.

I use it from time to time because I like the hypnotic effect.

It can load MAP files, anyone knows where to find some? Thanks,

Edit: I just reset the settings and now it works.
User avatar
pgimeno
Posts: 71
Joined: Thu Jun 11, 2020 9:44 am
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times

Re: Game of Life Core Starting Position Corrupted? [Solved]

Unread post by pgimeno »

My version can load MEM files, not MAP. There are some here:

https://github.com/MiSTer-devel/Life_Mi ... master/mem
User avatar
ericgus09
Posts: 74
Joined: Mon May 25, 2020 2:47 am

Re: Game of Life Core Starting Position Corrupted? [Solved]

Unread post by ericgus09 »

This core really needs color added .. and say use color as a dimension of say cell health or age.. etc.. I think that would really make this core amazing.
Lodovik
Posts: 6
Joined: Mon May 25, 2020 5:02 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Re: Game of Life Core Starting Position Corrupted? [Solved]

Unread post by Lodovik »

pgimeno wrote: Mon Jan 11, 2021 3:14 pm My version can load MEM files, not MAP. There are some here:

https://github.com/MiSTer-devel/Life_Mi ... master/mem
I made a mistake about the file type. Thanks for the link. Great work!
User avatar
pgimeno
Posts: 71
Joined: Thu Jun 11, 2020 9:44 am
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times

Re: Game of Life Core Starting Position Corrupted? [Solved]

Unread post by pgimeno »

Let me clarify that by "my version" I meant "the version I have", not "the version I made". I'm not the creator.
Post Reply