VSCALE_BORDER not taken into consideration ?

mahen
Posts: 53
Joined: Sun May 24, 2020 8:25 pm

VSCALE_BORDER not taken into consideration ?

Unread post by mahen »

Hi !

I'm using this aforementioned setting to reduce the picture size (along with integer scales) in some cores, depending on how "fine" (less blocky) I want the picture to be.

It seems the setting is not applied in the GBA core. I tried several values, I tried to set it as global, or just for the core (after [GBA]), to no avail.
The setting is applied properly in the GAMEBOY core for instance.

Any idea ?
Cheers !

EDIT : it seems the value is not applied anywhere anymore actually. Gonna check what is wrong.
MiSTer / MorphOS (Mac Mini) / Dumbphone :-)

User avatar
JBeau
Posts: 7
Joined: Sun May 24, 2020 8:00 pm

Re: VSCALE_BORDER not taken into consideration ?

Unread post by JBeau »

Hey! I tried this too the other day. Didn’t work for me either. If you’ve found a solution I’m all ears :)

mahen
Posts: 53
Joined: Sun May 24, 2020 8:25 pm

Re: VSCALE_BORDER not taken into consideration ?

Unread post by mahen »

It used to work actually !
MiSTer / MorphOS (Mac Mini) / Dumbphone :-)

12characters
Posts: 9
Joined: Wed Jun 03, 2020 5:39 pm

Re: VSCALE_BORDER not taken into consideration ?

Unread post by 12characters »

I noticed some months ago that vscale_mode and vscale_border no longer work together. Only by setting vscale_mode=0 would the latter setting work. I chose to sacrifice this in order to keep the integer scaling.

And yes, it is not core specific.

Post Reply