v6.1 IO Board Advice

Meringues
Posts: 14
Joined: Tue Aug 04, 2020 10:41 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

v6.1 IO Board Advice

Unread post by Meringues »

I wonder if someone can help me, I just got an io board and I’m having a couple of issues, when I connect the mt32pi I get a garbled picture on the little oled screen, I also have problems when using mega drive/Genesis controllers via snac, everything works as it should with the digital io board so I’ve eliminated it to the analogue board.

I’ve included some pictures to see if one of you clever people can let me know if I’m missing anything
Attachments
3A575847-4571-4BEF-A37D-92D650D4AA60.jpeg
3A575847-4571-4BEF-A37D-92D650D4AA60.jpeg (2.59 MiB) Viewed 433 times
5CC2459C-8DEC-4F65-A590-27DA7D680168.jpeg
5CC2459C-8DEC-4F65-A590-27DA7D680168.jpeg (2.04 MiB) Viewed 433 times
User avatar
Nat
Posts: 91
Joined: Sun May 24, 2020 7:28 pm
Location: United Kingdom
Been thanked: 36 times
Contact:

Re: v6.1 IO Board Advice

Unread post by Nat »

The only obvious issue I can see is it looks like you have a solder bridge on the RN15 resistor network. See my picture below:

solder-bridge-on-rn15.jpg
solder-bridge-on-rn15.jpg (311.75 KiB) Viewed 346 times
MiSTer FPGA Add-On Boards : UK based, low cost worldwide shipping.
https://MiSTerFPGA.co.uk/
Meringues
Posts: 14
Joined: Tue Aug 04, 2020 10:41 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: v6.1 IO Board Advice

Unread post by Meringues »

Well spotted! Thanks so much, that fixed both issues, I was ready to destroy the board 😁
Post Reply